Tine Knudsen: Vi skal have pengene, inden de bruges

28. oktober 2013 Uncategorized
Tine Knudsen vil ikke bruge penge, vi ikke har.

Tine Knudsen vil ikke bruge penge, vi ikke har.

Tusinde tak til Sønderborg kommune, Amaliehaven i Augustenborg, Living Lab i Vollerup, Humlehøjskolen, Tandklinikken i Humlehøj, Boenheden Bosager, Alssundværkstedet samt Vej og Park.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Byrådskandidat Tine Knudsen, Det Konservative Folkeparti, skriver:

Alle byrådskandidater til det kommende kommunalvalg var af Sønderborg Kommune i fredags  inviteret til en introduktionsdag om kommunen.

Det var en meget udbytterig dag, og jeg vil gerne sige en stor tak til de medarbejdere og beboere, der tog sig tid til at have besøg af os, og så åbenhjertigt fortælle om hver jeres dagligdag.

Der er ingen tvivl om at den viden I giver os er med til at udvide vores forståelse for de udfordringer I hver især står med på daglig basis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg oplever at der er ting vi kan gøre anderledes end vi gør i dag, men da Sønderborg kommunes økonomi er et vilkår vi ikke kan se bort fra er mine tre mærkesager følgende:

Økonomisk ansvarlighed

Vi skal naturligvis hjælpe dem der har behov for det, og borgerne skal have den rette service, men skatterne skal ikke være højere end absolut nødvendigt. Sønderborg kommunes udgifter skal balancere, hvilket handler om at træffe valg og prioritere, og turde at stå ved dem.

Vi må skabe værdierne, før de fordeles

Artiklen fortsætter under annoncen

Værdierne skabes i det private erhvervsliv, og derfor skal de have de bedst mulige vilkår, for at fastholde og skabe nye jobs. Jeg vil gerne gøre en ekstra indsats for små og mellemstore virksomheder.

Børn skal behandles individuelt

Jeg går ind for et bredt udbud af lokale dagplejere, samt en ordentlig normering til vuggestuer og børnehaver. De ansatte i institutioner, yder et fantastisk stykke arbejde hver eneste dag. Men de er mere presset end vi kan være bekendt, overfor dem og børnene. Hvis det ikke er børn med et godt fundament, vi sender videre til folkeskolen, så har vi tabt på forhånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...