Tine Knudsen vil tale børnenes sag i Byrådet

10. oktober 2013 Uncategorized

Bankuddannet mor til foreløbig to – det tredje barn er på vej – ser familien som fundamentet og kernen i samfundet. Det betyder, at det er forældres ansvar at klæde deres børn på, så de med tiden kan flyve trygt fra reden og blive gode samfundsnyttige borgere.konservative

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og forældrene skal naturligvis bakkes op af gode institutioner, siger konservative Tine Knudsen fra Hørup. Handler det om små børn, så ser Tine Knudsen gerne en bred vifte af dagplejere og også vuggestuer og børnehaver, hvor der ikke er flere børn, end de ansatte har tid til at tage sig af.

Tine Knudsen er børnenes stemme.

Tine Knudsen er børnenes stemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De første år i et barns liv er virkeligt vigtige, fordi det er dér, de får den ballast, der skal bære dem gennem folkeskolen og videre til en uddannelse, siger Tine Knudsen.

Kommune-økonomi

Tine Knudsen har længe vidst, at kommunekassen skal fyldes med skattekroner, der kommer fra ansatte i erhvervslivet. Derfor vil hun være med til at gøre det attraktivt for erhvervslivet at have virksomhed i Sønderborg.

– Kommunens udgifter og indtægter skal balancere – og jeg mener, det kan gøres bedre, end det gøres i dag, siger den 35-årige mor. Det handler om at prioritere og stå ved det.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det betyder ikke, der ikke skal gives hjælp til de mennesker, der har brug for det.

Med en bedre økonomi bliver der råd til at gøre børnehaver og vuggestuer bedre end de er i dag.

– De ansatte gør et fantastisk arbejde, men det ville være meget bedre for både børn og ansatte, hvis personalet ikke blev presset af normeringer, siger Tine Knudsen.

– EDet vil jeg gøre noget ved, hvis jeg får lov til at tale børnenes sag i Byrådet, siger Tine Knudsen.

Skrevet af: Ole [email protected]