Tirsdag bliver genbrugspladsen i Gråsten døgnåben

25. november 2020 Erhverv
Gråsten Genbrugsplads. Foto: Sønderborg Forsyning
Gråsten Genbrugsplads. Foto: Sønderborg Forsyning

Fra på tirsdag kan alle, der er tilmeldt Sønderborg Forsynings Adgang365, også tage på Gråsten Genbrugsplads døgnet rundt.

Siden den første genbrugsplads blev døgnåben, er det kun gået én vej for Sønderborg Forsynings Adgang365-ordning – frem.

“Vi har i dag mere end 13 000 tilmeldte til Adgang365, så det svarer til næsten hver femte indbygger i Sønderborg Kommune. Derfor er vi glade for, at Gråsten Genbrugsplads nu også bliver døgnåben”, fortæller direktør ved Sønderborg Forsyning, Hans Erik Kristoffersen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du allerede tilmeldt Adgang365, får du automatisk adgang til Gråsten Genbrugsplads døgnet rundt fra den 1. december. I dag er genbrugspladserne i Glansager, Vesterlund, Skodsbøl og Sundeved døgnåbne, og flere døgnåbne genbrugspladser er på vej.

“Planen er, at alle vores genbrugspladser på sigt skal være døgnåbne”, siger Hans Erik Kristoffersen.

Der har været i alt flere end 140.000 besøg på genbrugspladserne udenfor den bemandede åbningstid siden 5. september 2017, hvor Glansager Genbrugsplads som den første blev døgnåben.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...