Tirsdag sang Sønderborg-korene sig gennem den årlige forårskoncert

10. maj 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften var der masser af korsang i Alsions koncertsal, hvor hele 11 kor var på scenen og synge hver et par sange.

Kværskoret lagde ud og efter dem kom Danebodkoret, Nordborg Gospelkor, Ulkebølkoret, Midtalskoret, Sydals Koret. i programmet var der også fundet plads til, at Ulkebølkoret, Midtalskoret og Sydalskoret kunne synge en sang sammen.

Efter pausen var det først Mandskoret Sønderborg og efter dem kom turen til Broager Egnskor, Vokalisterne, Alskoret Sønderborg og Kor 92.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælles for alle korene er, at de gerne vil have flere med – og hvert kor har sin egen hjemmeside, hvor det er muligt at blive lidt klogere på, hvad det er, som de synger, hvor og hvornår de gør det.

Efter alle korene havde sunget, var der blomster til dirigenterne Lars Damkjær, Katrine Thygesen, Stine Möglich, Sebastian Clasen, Ida Hymøller, Betina Hellemann Munch, Creistina Ana, Madara Ozola og Michael Kammann.

Der blev også sagt mange tak til Ove Aagaard, som er den, der år efter år tager sig af al planlægningen op til korenes årlige Forårskoncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

 

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...