Tirsdag skal regionsrådet tage stilling til Bios’ tilbagebetalingsplan

22. juli 2016 Erhverv

Der bliver holdt et ekstra møde i regionsårdet på tirsdagPå tirsdag, hvor politikerne skal tage stilling til ambulanceselskabet Bios’ plan for tilbagebetaling af 31,5 millioner kroner. Penge, som selskabet ved en fejl fik udbetalt fra regionen i december.

Det står ifølge en pressemeddelelse fra Region Syddanmark fast efter et møde fredag eftermiddag med repræsentanter for Bios og Region Syddanmark samt deres respektive advokater hos regionens rådgiver, Kammeradvokaten i København.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næstformand i Region Syddanmark Poul Erik Svendsen vil ifølge Fyens Stiftstidende stå fast på hurtig tilbagebetaling fra Bios.

“Bios har 31,5 millioner kroner, som ikke er deres, og dem vil jeg holde fast i at vi skal have igen”, siger han til avisen.

Han slår fast, at det også gælder, selv om Bios har økonomiske problemer og i værste fald risikerer konkurs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...