Tirsdag skal regionsrådet tage stilling til Bios’ tilbagebetalingsplan

22. juli 2016 Erhverv

Der bliver holdt et ekstra møde i regionsårdet på tirsdagPå tirsdag, hvor politikerne skal tage stilling til ambulanceselskabet Bios’ plan for tilbagebetaling af 31,5 millioner kroner. Penge, som selskabet ved en fejl fik udbetalt fra regionen i december.

Det står ifølge en pressemeddelelse fra Region Syddanmark fast efter et møde fredag eftermiddag med repræsentanter for Bios og Region Syddanmark samt deres respektive advokater hos regionens rådgiver, Kammeradvokaten i København.

Næstformand i Region Syddanmark Poul Erik Svendsen vil ifølge Fyens Stiftstidende stå fast på hurtig tilbagebetaling fra Bios.

“Bios har 31,5 millioner kroner, som ikke er deres, og dem vil jeg holde fast i at vi skal have igen”, siger han til avisen.

Han slår fast, at det også gælder, selv om Bios har økonomiske problemer og i værste fald risikerer konkurs..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...