Tirsdagsanalysen: Carl Holst fik en fyreseddel

30. september 2015 Politik

“Jeg mener jo ikke, at han selv er gået. Han er blevet fyret. Selvfølgelig er han det. Sagen er jo den, at hvilken dag er

Carl Holst fik ifølge Tirsdagsanalysen en fyreseddel.

Carl Holst fik ifølge Tirsdagsanalysen en fyreseddel.

Artiklen fortsætter under annoncen

bedre at fyre en forsvarsminister på – end når man fremlægger en meget, meget besværlig finanslov som den, der kommer nu. Det er sørme en veltilrettelagt timing”, siger Peter Mogensen fra Tirsdagsanalysen på TV2/News.

Politisk kommentator Michael Kristiansen er enig i, at Carl Holst er blevet bedt om at gå af – og at der også er et element af timing i hans afgang:

“Hvis han skal have en fremtid i politik, så skal han jo have lov til at sige, at han har truffet beslutningen selv. Manden ødelagde alt omkring sig, så der ikke nogen tvivl om, at han var blevet så meget en sten i skoen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...