Tirsdagsanalysen: Carl Holst fik en fyreseddel

30. september 2015 Politik

“Jeg mener jo ikke, at han selv er gået. Han er blevet fyret. Selvfølgelig er han det. Sagen er jo den, at hvilken dag er

Carl Holst fik ifølge Tirsdagsanalysen en fyreseddel.

Carl Holst fik ifølge Tirsdagsanalysen en fyreseddel.

Artiklen fortsætter under annoncen

bedre at fyre en forsvarsminister på – end når man fremlægger en meget, meget besværlig finanslov som den, der kommer nu. Det er sørme en veltilrettelagt timing”, siger Peter Mogensen fra Tirsdagsanalysen på TV2/News.

Politisk kommentator Michael Kristiansen er enig i, at Carl Holst er blevet bedt om at gå af – og at der også er et element af timing i hans afgang:

“Hvis han skal have en fremtid i politik, så skal han jo have lov til at sige, at han har truffet beslutningen selv. Manden ødelagde alt omkring sig, så der ikke nogen tvivl om, at han var blevet så meget en sten i skoen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...