Tjørnelunds Jazzband spillede Havnejazz

9. august 2020 Kultur

I en stor lade i Sundgade – overfor Sundhalle – blev der søndag spillet en god gang ‘Havnejazz’ og det er Sønderborg News Orleeans Jazzculb, der stod for arrangementet, som blev besøgt af 70 medlemmer.

“Den seneste koncert, som vi var til, den blev spillet på Hotel Alsik, så rammerne her i Fiskerihallen står i knivskarp kontrast”, sagde foreningsformand Erwin Langholz til gæsterne, inden der blev spillet herlig jazz.

“Vi har lejet en toiletvogn og den skal I altså bruge flittigt. Vi har betalt dyrt for at leje den – hele 2500 kroner – så sørg nu for, at vi får noget for pengene”, sagde formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden musikerne gik på scenen, sørgede Sundhalle for, at der blev serveret drikkevarer, frikadeller og kartoffelsalat.

New Orleans Jazz Sønderborg er en Jazzforening, hvor formålet er at arbejde aktivt for udbredelsen af hovedsageligt den traditionelle Jazz i Sønderborg og Omegn. Jazzforeningen vil være med til at fastholde interessen for den livsglade og livsbekræftende New Orleans Jazz, som bidrager til at glemme hverdagens stress og jag for yngre og ældre.

Du kan læse mere – og også melde dig ind via hjemmesiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...