To daginstitutioner lukket på grund af Corona

10. november 2020 Nordborg

En medarbejder i Børnebyen Havnbjerg er mandag testet positiv for Corona. Smittetilfældet betyder, at vuggestuegruppen lukkes for børn, og personalet i gruppen sendes hjem.

Alle berørte forældre er blevet orienteret om situationen.

“Medarbejderen har været i kontakt med alle børn og sine kollegaer, og derfor har vi valgt at lukke vuggestuegruppen ned for at undgå yderligere smittespredning”, siger dagtilbuds- og læringschef, Connie Buch, i en pressemeddelelse.

Børnebyen Havnbjerg er en kommunal integreret institution normeret til 54 børnehavebørn og 16 vuggestuebørn, og lukningen af vuggestuegruppen får ikke betydning for børnehavedelen i Børnebyen Havnbjerg.

Børnehuset Science

Coronaen er også kommet til Børnehuset Science, Grundtvigs Allé i Sønderborg, hvor der også er en medarbejder , som blev testet positiv mandag.

Alle børn i den gruppe, medarbejderen er tilknyttet, samt en kollega fra samme gruppe er sendt hjem.  Lukningen af den berørte gruppe får ikke betydning for resten af børnehaven.

Børnehuset er et 0-6 års aldersintegreret dagtilbud, der er normeret til 38 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn.

Forældrene, som har børn tilknyttet gruppen, er blevet kontaktet direkte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børnene i begge institutioner kan komme tilbage, så snart de har en negativ test eller har været hjemme i syv dage uden symptomer.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk