To elever fra Hørup Centralskole er i Corona-karantæne

10. marts 2020 COVID-19

Coronamistanken har ramt Hørup Centralskole, hvor to elever er sendt i karantæne.

Vi er idag blevet oplyst om, at to børn på skolen er sat i karantæne. De er ikke selv syge, men en storebror har været på skiferie med en efterskole, som efter hjemkomsten er sat i karantæne. Styrelsen for Patientsikkerhed oplyser, at der ikke er nogen risiko for de øvrige børn på skolen. De to elever har ikke været syge og har derfor ikke kunnet smitte videre”, skriver skolen i det interne Aula.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den aktuelle situation med et hurtigt stigende antal smittede har fået Sønderborg Kommune til at sende et brev til forældre, der har børn i skoler og daginstitutioner, hvor kommunen gør opmærksom på, at alle borgere, der siden 2. marts er kommet hjem fra de særlige højrisikoområder, bør holde sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten.

“I Sønderborg Kommune følger vi de instrukser, der kommer. Det er det bedste vi kan gøre for borgere og for vores personale”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...