To elever fra Hørup Centralskole er i Corona-karantæne

10. marts 2020 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Coronamistanken har ramt Hørup Centralskole, hvor to elever er sendt i karantæne.

Vi er idag blevet oplyst om, at to børn på skolen er sat i karantæne. De er ikke selv syge, men en storebror har været på skiferie med en efterskole, som efter hjemkomsten er sat i karantæne. Styrelsen for Patientsikkerhed oplyser, at der ikke er nogen risiko for de øvrige børn på skolen. De to elever har ikke været syge og har derfor ikke kunnet smitte videre”, skriver skolen i det interne Aula.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den aktuelle situation med et hurtigt stigende antal smittede har fået Sønderborg Kommune til at sende et brev til forældre, der har børn i skoler og daginstitutioner, hvor kommunen gør opmærksom på, at alle borgere, der siden 2. marts er kommet hjem fra de særlige højrisikoområder, bør holde sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten.

“I Sønderborg Kommune følger vi de instrukser, der kommer. Det er det bedste vi kan gøre for borgere og for vores personale”, siger kommunaldirektør Tim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...