To forbrugerrepræsentanter stemt ind i Sønderborg Forsynings bestyrelse

6. maj 2021 Erhverv

De to forbrugervalgte repræsentanter i Sønderborg Forsynings bestyrelse bliver Erik Petz og Krestina Buus Jeppesen. Sammen med den øvrige bestyrelse skal de forbrugervalgte repræsentanter i de kommende år træffe beslutninger om udviklingen af genbrugspladser, renseanlæg, vandværker, ledningsnettet og mange andre vigtige emner, som Sønderborg Forsyning er ansvarlig for.

Det skriver Sønderborg Forsyning i en pressemeddelelse.

Krestina Buus Jeppesen er selvstændig erhvervsdrivende, bor i Dybbøl og vil i sin nye rolle som medlem af Sønderborg Forsynings bestyrelse lægge vægt på at samarbejde om holdbare løsninger:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Rent drikkevand til kommende generationer, fornuftig affaldshåndtering og økonomisk ansvarlige løsninger er nøgleord for mig”, siger Krestina Buus Jeppesen.

Erik Petz fra Nordborg opnåede genvalg og fortsætter som forbrugervalgt medlem af Sønderborg Forsynings bestyrelse, hvor han har siddet siden 2013:

”Jeg fokuserer på sikker drift, så borgerne får en god service”, siger Erik Petz.

Krestina Buus Jeppesen og Erik Petz er valgt for en periode på 3,5 år og indtræder i bestyrelsen fra 1. januar 2022. Erling Lundsgaard blev valgt som 1. suppleant, mens Morten Ringive blev 2. suppleant.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk