To gratis sommerkoncerter hos Augustenborg_Project

20. juli 2022 Kultur
Thomas O'Driscoll. Foto: Ole Kæhler
Thomas O'Driscoll. Foto: Ole Kæhler

Der er gratis koncerter i parken hos Augustenborg_Project  i Augustenborg og den første finder sted i morgen, tirsdag fra klokken, hvor cafeen inviterer til to afslutningskoncerter henholdsvis torsdag d.21/07 fra kl 13, hvorJesper Westergaard spiller egne numre – de skønne omgivelser, hvor der kan nydes en lækker brunch fra cafeen eller dejlige kolde drinks fra baren på plænerne.

Næste koncert bliver den 14. august og det er Downtown Dynt, der fra klokken 13 spiller en fantastisk koncert med folkemusik, primært irsk, skriver Nord-event.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne til at komme og nyde musikken.

Hele lokationen er i gang med at starte en musiktradition op og vil i samarbejde med Nord-events markere sig som spillested med unikke oplevelser i de fantastiske omgivelser ved det gamle hospital, som i dag huser, galleri, hotel, cafe og vinbar.

Ambitionerne er store og oplevelserne ligeså.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...