To indbrud på Hjortevej

18. august 2016 112

 

 

Det er en mand på 160-165 centimeter i højden, der sent onsdag er set – iøvrigt med en strikket hue trukket ned over ørerne – i forbindelse med et indbrud i et hus på Hjortevej i Sønderborg.

“Nu mangler der en iphone, to ipads og en taske, der var lidt penge i”, siger Ann Kate Pedersen fra Lokalpolitiet i Sønderborg. Tyven kom ind ved at brække et vindue op

En familie, der også bor på Hjortevej, havde besøg af en såkaldt listetyv, der mellem kl. 22.30 onsdag aften og frem til klokken 03 kravlede ind gennem et åbent vindue.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tyven har rodet i flere af rummene og fandt en pung med penge”, siger Ann Kate Pedersen til SønderborgNYT. Punget blev smidt og er fundet – men den var ryddet for kontanter.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...