To kandidater: Dagpengereformen skal laves om

8. juni 2015 Politik
benny

Vigtigt der ikke pilles ved størrelsen på overførselsindkomster, siger Benny Engelbrecht

I valgdebatterne på tv hører vi tit, at dagpengereformen skal laves om. Og det samme mener de to lokale kandidater, Ellen Trane Nørby fra Venstre og socialdemokrat Benny Engelbrecht, der mandag aften deltog i et vælgermøde arrangeret af HK.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg mener, vi skal se reglerne for genoptjeningen af dagpengeretten”, siger Benny Engelbrecht til omkring 70 vælgermøde-deltagere på Sønderborg Bibliotek.

“Løsningen er ikke lavere overførselsindkomster, fordi det kan trykke lønningerne ned, som det er sket i Tyskland”, siger Benny Engelbrecht, som har noteret sig, at Lars Løkke fra Venstre ikke vil røre dagpengesatserne.

Hjælpe ledige i job

Ellen Trane Nørby er også med på at se på dagpengereformen.

“Men vi skal huske, at det handler om, der skal værre færre på dagpenge. Ledige skal hjælpes i job, så det handler om at skabe et rummeligt arbejdsmarked, der kan inkludere flere”, siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby slår fast, at det gælder om at hjælpe ledige i job.

Ellen Trane Nørby slår fast, at det gælder om at hjælpe ledige i job.

“Vi vil være med til at kigge på alle muligheder, men det må ikke blive dyrere”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Ellen Trane Nørby og Benny Engelbrecht mener, det er vigtigt, der stemmes på lokale kandidater til Folketingsvalget. Det er lokalt valgte folketingsmedlemmer, der skal sikre, at Sønderborg og resten af Sønderjylland ikke glemmes på Christiansborg.

Benny Engelbrecht går til valg på: Det Danmark du kender, mens Ellen Trane Nørby går til valg på: Det Danmark vi drømmer om.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...