To lokale og 19 andre fortæller om deres møde med Dronning Margrethe

25. december 2021 Kultur

Den 14. januar har Dronning Margrethe 50 års regentjubilæum og i den anledning har Pernille Juhl skrevet en bog, hvor hun giver ordet til helt almindelige danskere, som har haft Dronning Margrethe inde på livet – og blandt dem er der et kapitel med Mette Nedergaard Nielsen, der tre gange om ugen kører fra Nordborg til Gråsten for at rive slottes indkørsel og slotspladsen.

Mette Nedergaard Nielsen, som lider af angst og er tilknyttet Væksthuset, hjælper også til i køkkenhaven.

Sognepræst Hanne Beierholm Christensen har oplevet Dronning Margrehte og andre medlemmer af den kongelige familie, når der er gudstjeneste i slotskirken i Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også kapitler med andre ganske almindelige mennesker, som har været tæt på Dronningen – og så er der også et kapitel, hvor det er Ulf Pilgaard, der fortæller om sit forhold til landets dronning. Han har jo adskillige gange selv prøvet, hvordan det er at være Dronning af Danmark.

Pernille Juhls bog, Skal man neje?, sælges ifølge forlaget Lindhardt og Ringhof fra den 6. januar.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...