To nye ansigter hos Louis Nielsen – den ene skifter både branche og adresse

8. februar 2023 Erhverv
Michael Rieder og Laila Lindgreen Hartvig. Foto: Louis Nielsen
Michael Rieder og Laila Lindgreen Hartvig. Foto: Louis Nielsen

Laila Lindgreen Hartvig og Michael Rieder er begge nye medarbejdere i Louis Nielsen og faktisk er de allerede kendte i Sønderborg og i butikken.

”Jeg er jo ikke helt ny, fordi jeg blev udlært som optiker i 2004 i netop Louis Nielsen i Sønderborg, og jeg arbejdede her et par år efter det”, fortæller Laila Lindgreen Hartvig i en pressemeddelelse.

Hun er netop blevet ansat på ny i butikken i Jernbanegade efter i nogle år at have arbejdet i en børnehave.

”Jeg har altid elsket optikerfaget, men måtte i nogle år prioritere familielivet over karrieren. Nu er mine egne børn store, og jeg kan igen hjælpe folk med at se godt og passe på synet. Det glæder mig meget til”, siger Laila Lindgreen Hartvig,

Artiklen fortsætter under annoncen

Klar til branche- og adresseskifte

Én af hendes nye kolleger er Michael Rieder, som bor i Aabenraa, men i omkring 10 år har arbejdet i Hi Fi Klubben i Sønderborg. Han er netop startet som optikerassistent hos Louis Nielsen.

”I forvejen er jeg kunde hos Louis Nielsen, så jeg kendte lidt til butikken i forvejen. Da butikschefen Kasper fortalte mig om mulighederne som optikerassistent, lød det så spændende, at jeg måtte prøve et brancheskifte”, fortæller Michael Rieder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er hans voksne søn flyttet hjemmefra, og Michael Rieder flytter snart til Sønderborg.

”Byen er charmerende, og det er en spændende by at være en del af handelslivet i, så nu flytter jeg både arbejdsplads og bopæl”, fortæller han.

Nye kræfter er kærkomne

Ifølge medejer og butikschef Kasper Nørgaard kommer de nye kræfter i butikken på et rigtig godt tidspunkt:

”Vi har travlt efter en stor ombygning og renovering af butikken i december, fordi rigtig mange kunder kommer for at se de nye lokaler og alle vores briller, siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Derfor er det fedt, at vores dygtige hold er blevet endnu stærkere med flere kolleger og det er også fint, vi får en indbygger mere i Sønderborg”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...