To skolebørn satte gang i affalds-opsamling i Sønderskoven

13. oktober 2019 Augustenborg

Malte Elias Grøn Wiklund og Leonie Skydt Markwort fra Fynshav går begge i skole på Midtals Friskole og de har brugt en del af deres fritid på at tænke, hvad de selv kan gøre for at leve op til FNs Verdensmål.

De unge mennesker har lavet hjemmesiden ‘ Save Our Future’, hvor de fortæller om sig selv og de initiativer, de sætter i gang for et bedre klima og miljø.

“Vi skrev om det event, vi har i dag her i Sønderskoven, hvor vi inviterede andre med i skoven for at samle affald”, siger Malte Elias Grøn Wiklund til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagerneantallet kendte skoælebørnene ikke. men der kom en pæn flok.

“Vores opslag på hjemmesiden opfordrede andre til bare at komme, så vi havde slet ingen føling med, om der kom nogen”, siger Leonie Skydt Makwort.

De to initiativtagere har let ved at forklare, hvorfor de gør en indsats for en renere natur:

“Voksne kan jo ikke finde ud af, de ikke skal smide affald i skove og langs vejene. Klimaet er vigtigt for, at vi kan få et godt liv, så vi må rydde op efter andre”, siger de.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se deres hjemmeside HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...