To smittede medarbejdere betyder Syttende og baren i Hotel Alsik er lukket

26. maj 2021 Samfund

En medarbejder fra Syttende i Hotel Alsik er smittet med Corona og det samme er en ansat fra baren og det betyder, at både Syttende og baren er lukket.

“Vi kan åbne baren igen på lørdag og Syttende åbner i næste uge”, siger Alsiks direktør, John Ankjær, til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der er ikke noget, der tyder på, at de to medarbejdere er blevet smittet, mens de har været på arbejde.

Samtlige medarbejdere fra Syttende og baren pcr-testes dagligt i de næste dage og andre ansatte får en ugentlig pcr-test og bliver også kviktestet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi passer rigtigt godt på vores gæster og også på vores medarbejdere. Selv om det har en stor omkostning at lukke to enheder på hotellet, så følger vi uden tøven smitteopsporingens anbefalinger til punkt og prikke. Det betyder, at alt barpersonale og personalet på Syttende er sendt hjem i selvisolation”, siger John Ankjær.

“Efter vi fik beskeden om, at medarbejdere var smittet fik vi lørdag fire podere fra Carelink ind og teste alle medarbejdere  og søndag testede en sygeplejerske igen alle medarbejdere”, siger John Ankjær og tilføjer, at alle medarbejdere skal gå med maske og der er sikret mere afstand på kontorerne, i kantine og andre steder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...