To teenagerpiger fra Performance Akademi Sønderborg til casting hos DR Ultra

21. maj 2021 Kultur
Pressefoto fra Performance Akademi Sønderborg
Pressefoto fra Performance Akademi Sønderborg

To unge fra Performance Akademi Sønderborg er inviteret til casting på 2. sæson af DR Ultra-serien “Over grænsen”. De to unge er Emma Alfonsi på 14 år og Helene Munk-Christensen på 15 år. Begge piger har lavet en to minutters videooptagelse af sig selv, som de har sendt ind til produktionsselskabet STV. Og på baggrund af videoen er de nu blevet inviteret til casting i København i den kommende weekend sammen med fire andre unge.

Pigerne ved endnu ikke så meget om, hvordan castingen kommer til at foregå, men de er begge meget spændte på oplevelsen. Hvis de bliver valgt til at spille med i serien, skal de arbejde i sommerferien – og jobbet er lønnet, skriver performanceakademiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke første gang en elev fra Performance Akademi Sønderborg er med i en DR-serie. Senest har du kunnet opleve 10-årige Aksel Sass Homann DR Ramasjang-serien ”Vennerne og det grønne lys”.

Performance Akademi Sønderborg oplever, at flere og flere elever er interesseret i at stå både foran og bag et kamera og derfor vil filmskuespil og filmoptagelser fremover være en del af undervisningen, som også omfatter sang, dans og drama. Eleverne på Performance Akademiet tog i weekenden forskud på det nye filmtiltag og lavede på bare fire dage en rigtig flot gyserfilm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49