Tøjbutikken ‘Det lille Klædeskab’ er kede af at have Nordborg Grill som nabo

18. september 2020 Erhverv

På hjørnet af Stationsvej og Storegade i Nordborg er Marianne Andersen og Marianne Werner i fuld gang med at gøre deres kommende tøjbutik, Det lille Klædeskab, åbningsklar.

“Lige ud for butikken ligger Nordborg Grill, som har været lukket i mange måneder og det er jo ikke ligefrem indbydende”, siger Marianne Andersen til SønderborgNYT. Hendes kompagnon fortæller, at det faktisk bliver værre for ‘Det lille Klædeskab’, hvis Nordborg Grill åbner igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så vil fritureosen nemlig sætte sig i det tøj, som vi stiller udenfor”, siger Marianne Werner.

Begge mener, at løsninger må være, at Nordborg Grill bliver fjernet fra den plads, hvor der i generationer er solgt pølser.

“Der er ikke særligt pænt omkring den og skraldespandende har stået utømt i måneder”, siger Marianne Andersen og Marianne Werner tilføjer, at det giver byens gæster mulighed for at se mere af Storegade, når de går hen ad Stationsvej.

“Og så vil vores butik heller ikke længere ligge lidt gemt”.

Formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Aase Nyegaard, har endnu ikke hørt, om forvaltningen har fået en henvendelse fra de to kvinder.

“Men kontakter de Teknik- og Miljøforvaltningen og fortæller om problemerne, så bliver der selvfølgelig set på, hvordan eventuelle gener fra en friture kan blive løst”, siger udvalgsformanden.

En anden butiksejer fortæller til SønderborgNYT, at Nordborg Grill åbner igen og så bliver affaldsbeholderen tømt for flasker og det øvrige rod omkring grillen bliver også fjernet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk