Togtur: SFs valgkamp skal køre på skinner

5. juni 2015 Politik

Mandag hopper SF´s sydjyske folketingskandidater på toget fra Vejle til Sønderborg. Undervejs stopper de i forskellige byer og laver uddelinger – og med sig bringer de et banner, som skal opsættes i Sønderborg og kræver politiskolen til Sønderborg.  Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/02/tog21-300×187.jpg” alt=”tog2″ width=”300″ height=”187″ />

SF’s valgkamp kører på skinner og togene i Syd- og Sønderjylland vil mandag være fyldt med SF´ere, der stiller op til valget 18. juni. De sætter nemlig fokus på bedre togforbindelser og offentlig transport i hele Syd- og Sønderjylland, som er et af partiets mærkesager i valgkampen.

“Alle ved, at vi i SF kæmper for, at der er god adgang til bus og tog for alle. Vi tog et vigtigt skridt med togfonden, men vi mangler vi at få opgraderet forbindelsen mellem Aarhus, Kolding og Hamburg, som er vores vigtige vækst- og arbejdsopland. Det sætter vi fokus på med togturen, som netop bevæger sig i det sønderjyske”, siger Karina Lorentzen Dehnhardt, folketingsmedlem for SF.

Men med sig bringer SF´erne også et vigtigt statement. SF kæmper for udflytning af statslige arbejdspladser og derfor kulminerer togturen med opsætning af et banner i Sønderborg og hvor SF´erne kræver politiskolen til Sønderborg.

Undervejs er der afstigning ved de forskellige stationer og uddeling af valgmateriale.

Dagens køreplan

Vi starter med en uddeling på Vejle Banegård kl 8.00tog2

Derefter med RE-tog 8.33 til Fredericia.

I Fredericia fra 8.54 til 9.08 hvor vi tage RE-tog til Kolding.

I Kolding 9.23 til 9.45 hvor vi tager Togbus til Vojens.

I Vojens 10.36 til 11.44 hvor vi tager IC-tog til Rødekro

I Rødekro 11.55 til 13.56

Ankomst til Sønderborg kl. 14.50

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk