Tom Holden Jensen efterlyser kvinde via Facebook

28. oktober 2014 Uncategorized
Fra Tom Holden Jensens Facebookside i dag.

Fra Tom Holden Jensens Facebookside i dag.

På Facebook efterlyser Tom Holden Jensen en kvinde, der lørdag var gæst i Penny Lane, fordi “hun skylder en undskyldning”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Umiddelbart efter opslaget poppede op på Facebook-siden, blev Tom Holden advaret på Facebook, fordi det kan være krænkende at blive efterlyst på de sociale medier.

Tom Holden Jensen  fra Penny Lane vil have kvindelig gæst til at henvende sig, inden efterlysningen fjernes fra hans side.

Tom Holden Jensen fra Penny Lane vil have kvindelig gæst til at henvende sig, inden efterlysningen fjernes fra hans side.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg sætter mine ansattes ve og vel højere end gerningsmandens rettigheder”, siger Tom Holden Jensen til SønderborgNyt. Han havde en fornemmelse af, han kunne være ude i en juridisk gråzone.

“Derfor er det også på min personlige Facebook, jeg efterlyser kvinden”, siger han. Naturligvis er han klar over, at der kunne komme en bøde.

“Men så måtte jeg betale den og sådan er det jo. Men det er vigtigt for mig, at mine ansatte er trygge ved at være på arbejde”, siger Tom Holden Jensen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lovlig grund

Vicepolitikommisær Peter Baum ville undersøge, hvilke paragraffer, der skulle i spil, hvis der kom en anmeldelse på Tom Holden Jensens efterlysning af kvinden  og han satte derfor en af anklagemyndighedens jurister til at se på Facebooksiden.

“Når der ikke står noget om, hvorfor han efterlyser kvinden, så siger juristerne, han ikke krænker hende”, fortæller Peter Baum til SønderborgNyt. Og nu hvor politiet har afsløret, at Tom Holden Jensen er på lovlig grund, kører efterlysningen på hans Facebookside indtil kvinden har kontaktet ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Tom Holden Jensens efterlysning HER

“Hun skal snakke med mig og så skal hun give mit personale en undskyldning”, slutter Tom Holden Jensen.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk