Tom Holden Jensen: Skattestigning er et brud på konstitueringsaftalen

17. september 2013 Politik

Byrådsmedlem Tom Holden Jensen, Venstre, skriver:

Så fik Socialdemokraterne, Fælleslisten, DF, løsgængerne, SF og Slesvigsk parti syndsforladelse i skatteministeriet og lov til at gå videre med deres plan om en skattestigning på 95 millioner kroner i Sønderborg kommune!venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan vi i Venstre ikke være med til, det er ikke rimeligt at det fra næste år af skal koste en alm. familie i parcelhus med 2 børn op mod 6.000,- mere netto, at være bosiddende i kommunen! At hæve skatten er at springe over hvor gærdet er lavest!

Hvis Fælleslisten gør alvor af at gå med i en budgetaftale hvor en skattestigning er rygraden, så er det i min optik et brud på konstitueringsaftalen.

En sag fælleslisten må forklare de liberale vælgere de måtte have i folden, endnu.

Vi i Venstre fremlægger i løbet af de næste uger et kommunalt budget i balance, uden en skattestigning og derved forringelse af købekraften hos kommunens borgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...