Tom Holden Jensen: Skattestigning er et brud på konstitueringsaftalen

17. september 2013 Politik

Byrådsmedlem Tom Holden Jensen, Venstre, skriver:

Så fik Socialdemokraterne, Fælleslisten, DF, løsgængerne, SF og Slesvigsk parti syndsforladelse i skatteministeriet og lov til at gå videre med deres plan om en skattestigning på 95 millioner kroner i Sønderborg kommune!venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan vi i Venstre ikke være med til, det er ikke rimeligt at det fra næste år af skal koste en alm. familie i parcelhus med 2 børn op mod 6.000,- mere netto, at være bosiddende i kommunen! At hæve skatten er at springe over hvor gærdet er lavest!

Hvis Fælleslisten gør alvor af at gå med i en budgetaftale hvor en skattestigning er rygraden, så er det i min optik et brud på konstitueringsaftalen.

En sag fælleslisten må forklare de liberale vælgere de måtte have i folden, endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi i Venstre fremlægger i løbet af de næste uger et kommunalt budget i balance, uden en skattestigning og derved forringelse af købekraften hos kommunens borgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...