Tom Holden Jensen: Skattestigning er et brud på konstitueringsaftalen

17. september 2013 Politik

Byrådsmedlem Tom Holden Jensen, Venstre, skriver:

Så fik Socialdemokraterne, Fælleslisten, DF, løsgængerne, SF og Slesvigsk parti syndsforladelse i skatteministeriet og lov til at gå videre med deres plan om en skattestigning på 95 millioner kroner i Sønderborg kommune!venstre

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan vi i Venstre ikke være med til, det er ikke rimeligt at det fra næste år af skal koste en alm. familie i parcelhus med 2 børn op mod 6.000,- mere netto, at være bosiddende i kommunen! At hæve skatten er at springe over hvor gærdet er lavest!

Hvis Fælleslisten gør alvor af at gå med i en budgetaftale hvor en skattestigning er rygraden, så er det i min optik et brud på konstitueringsaftalen.

En sag fælleslisten må forklare de liberale vælgere de måtte have i folden, endnu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi i Venstre fremlægger i løbet af de næste uger et kommunalt budget i balance, uden en skattestigning og derved forringelse af købekraften hos kommunens borgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...