Tommy Jensen: DF vildleder systematisk

29. november 2015 REGIONALT

Tommy Jensen, Vollerup, skriver:

Danskerne er systematisk blevet vildledt af Dansk Folkeparti i bl. a. spørgsmålet om den garanterede folkeafstemning i tilfælde af et tilvalg af asylområdet.

Man kan med god grund spørge sig selv og “Tulle”: Hvorfor har man ikke tilsluttet sig aftaleparterne i

Tommy Jensen fra Vollerup mener, at DF vildleder vælgerne

Tommy Jensen fra Vollerup mener, at DF vildleder vælgerne

Artiklen fortsætter under annoncen

tilvalgsordningen?

Det havde givet også Tulle & Co vetoret på, hvad Danmark evt. skulle tiltræde af EU-lovgivningen på retsområdet, hvis Danmark evt. en gang i fremtiden kunne ønske at få mere med i aftalen!

I stedet foreslås “Den engelske/irske model”. England og Irland har en parallelaftale, der passer til de to lande, da disse ikke er med i Schengenaftalen. – en sådan aftale passer simpelthen ikke til Danmark, som er med i Schengen-aftalen.

Det er den sædvanlige DF-demagogi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem JA på torsdag og vis at Danmark vil Europa! – Vi kan nemlig ikke på sigt være udenfor! – Og vi skal ikke tilbage til nogen som helst form for fodnotepolitik i forhold til den omverden vi lever i, med og af.

Læs også HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...