Tommy Jensen: DF vildleder systematisk

29. november 2015 REGIONALT

Tommy Jensen, Vollerup, skriver:

Danskerne er systematisk blevet vildledt af Dansk Folkeparti i bl. a. spørgsmålet om den garanterede folkeafstemning i tilfælde af et tilvalg af asylområdet.

Man kan med god grund spørge sig selv og “Tulle”: Hvorfor har man ikke tilsluttet sig aftaleparterne i

Tommy Jensen fra Vollerup mener, at DF vildleder vælgerne

Tommy Jensen fra Vollerup mener, at DF vildleder vælgerne

Artiklen fortsætter under annoncen

tilvalgsordningen?

Det havde givet også Tulle & Co vetoret på, hvad Danmark evt. skulle tiltræde af EU-lovgivningen på retsområdet, hvis Danmark evt. en gang i fremtiden kunne ønske at få mere med i aftalen!

I stedet foreslås “Den engelske/irske model”. England og Irland har en parallelaftale, der passer til de to lande, da disse ikke er med i Schengenaftalen. – en sådan aftale passer simpelthen ikke til Danmark, som er med i Schengen-aftalen.

Det er den sædvanlige DF-demagogi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem JA på torsdag og vis at Danmark vil Europa! – Vi kan nemlig ikke på sigt være udenfor! – Og vi skal ikke tilbage til nogen som helst form for fodnotepolitik i forhold til den omverden vi lever i, med og af.

Læs også HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...