Tophåndbold i Skansen fredag aften

13. september 2013 Uncategorized

Fredag aften bliver der igen spillet håndboldt på topniveau, når SønderjyskE tager imod gæsterne fra Mors-Thy Håndbold i en ligakamp.

De to hold mødte hinanden 2 gange i grundspillet sidste sæson og kampen i Skansen endte med en SønderjyskE sejr på 33 – 30 i et målrigt og tempofyldt opgør, skriver radioals.dk

Sønderjyske har siden sidste hjemmekamp, vist sig flot frem på TV og kampen på udebane mod Team Tvis Holstebro kunne sagtens have givet to point. Resultatet 25 – 25 gav imidlertid en point deling og 1 point ude mod TTH er bestemt et flot resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu gælder det så for holdet om at fortsætte de gode takter, men der er heller ingen tvivl om at spillerne vil kæmpe for at give de trofaste tilskuere i Skansen en flot kamp og forhåbentlig point.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...