Tophåndbold i Skansen fredag aften

13. september 2013 Uncategorized

Fredag aften bliver der igen spillet håndboldt på topniveau, når SønderjyskE tager imod gæsterne fra Mors-Thy Håndbold i en ligakamp.

De to hold mødte hinanden 2 gange i grundspillet sidste sæson og kampen i Skansen endte med en SønderjyskE sejr på 33 – 30 i et målrigt og tempofyldt opgør, skriver radioals.dk

Sønderjyske har siden sidste hjemmekamp, vist sig flot frem på TV og kampen på udebane mod Team Tvis Holstebro kunne sagtens have givet to point. Resultatet 25 – 25 gav imidlertid en point deling og 1 point ude mod TTH er bestemt et flot resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu gælder det så for holdet om at fortsætte de gode takter, men der er heller ingen tvivl om at spillerne vil kæmpe for at give de trofaste tilskuere i Skansen en flot kamp og forhåbentlig point.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...