Tophåndbold i Skansen fredag aften

13. september 2013 Uncategorized

Fredag aften bliver der igen spillet håndboldt på topniveau, når SønderjyskE tager imod gæsterne fra Mors-Thy Håndbold i en ligakamp.

De to hold mødte hinanden 2 gange i grundspillet sidste sæson og kampen i Skansen endte med en SønderjyskE sejr på 33 – 30 i et målrigt og tempofyldt opgør, skriver radioals.dk

Sønderjyske har siden sidste hjemmekamp, vist sig flot frem på TV og kampen på udebane mod Team Tvis Holstebro kunne sagtens have givet to point. Resultatet 25 – 25 gav imidlertid en point deling og 1 point ude mod TTH er bestemt et flot resultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu gælder det så for holdet om at fortsætte de gode takter, men der er heller ingen tvivl om at spillerne vil kæmpe for at give de trofaste tilskuere i Skansen en flot kamp og forhåbentlig point.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...