Torben C. Lei fra Snogbæk trækker sig fra LandboSyds bestyrelse

11. januar 2019 Erhverv

LandboSyds næstformand gennem tre år, Torben C. Lei, Snogbæk ved Sønderborg, har valgt at trække sig fra næstformandsposten og bestyrelsen.

Han modtager ikke genvalg på forårets generalforsamling.

Torben C. Lei forklarer, at det har været en svær, men nødvendig beslutning, som har krævet mange overvejelser. Men han har valgt at stoppe af personlige grunde og i forbindelse med, at han nu udvider svineproduktionen i en lejet stald og vil fokusere på udvikling af bedriften samt på familien:

”Det er det vigtigste for mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har haft fire fantastiske år i bestyrelsen og lært meget om ledelse og virksomhedsdrift samt haft et virkelig godt samarbejde med Mogens Dall og de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Der er truffet skelsættende beslutninger, og jeg er sikker på, at LandboSyd går en god og spændende fremtid i møde”, siger Torben C. Lei i en pressemeddelelse.

Stor forståelse for beslutningen

Han har i bestyrelsen især fokuseret på politiske opgaver inden for miljø, vandplaner og planteavl. En samlet bestyrelse med Mogens Dall i spidsen beklager beslutningen, men har også forståelse for, at Torben Lei stopper i bestyrelsen:

”Torben har gjort en stor indsats og har arbejdet meget seriøst med opgaverne. Men bedriften og familien kommer i første række, og vi har stor forståelse for beslutningen”, siger Mogens Dall.

Kandidat til posten er klar

Mogens Dall oplyser, at en samlet bestyrelse er klar med en kandidat til næstformandsposten. Den nye næstformand vælges på det konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen tirsdag 5 marts på Gråsten Landbrugsskole.

Udover Torben Lei er tre bestyrelsesmedlemmer, Jac Broeders, Bo Bejer og Andreas Bonde, på valg på generalforsamlingen, og de modtager alle genvalg.

Desuden er Mogens Dall på valg som formand og modtager genvalg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...