Torben C. Lei fra Snogbæk trækker sig fra LandboSyds bestyrelse

11. januar 2019 Erhverv

LandboSyds næstformand gennem tre år, Torben C. Lei, Snogbæk ved Sønderborg, har valgt at trække sig fra næstformandsposten og bestyrelsen.

Han modtager ikke genvalg på forårets generalforsamling.

Torben C. Lei forklarer, at det har været en svær, men nødvendig beslutning, som har krævet mange overvejelser. Men han har valgt at stoppe af personlige grunde og i forbindelse med, at han nu udvider svineproduktionen i en lejet stald og vil fokusere på udvikling af bedriften samt på familien:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er det vigtigste for mig. Jeg har haft fire fantastiske år i bestyrelsen og lært meget om ledelse og virksomhedsdrift samt haft et virkelig godt samarbejde med Mogens Dall og de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Der er truffet skelsættende beslutninger, og jeg er sikker på, at LandboSyd går en god og spændende fremtid i møde”, siger Torben C. Lei i en pressemeddelelse.

Stor forståelse for beslutningen

Han har i bestyrelsen især fokuseret på politiske opgaver inden for miljø, vandplaner og planteavl. En samlet bestyrelse med Mogens Dall i spidsen beklager beslutningen, men har også forståelse for, at Torben Lei stopper i bestyrelsen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Torben har gjort en stor indsats og har arbejdet meget seriøst med opgaverne. Men bedriften og familien kommer i første række, og vi har stor forståelse for beslutningen”, siger Mogens Dall.

Kandidat til posten er klar

Mogens Dall oplyser, at en samlet bestyrelse er klar med en kandidat til næstformandsposten. Den nye næstformand vælges på det konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen tirsdag 5 marts på Gråsten Landbrugsskole.

Udover Torben Lei er tre bestyrelsesmedlemmer, Jac Broeders, Bo Bejer og Andreas Bonde, på valg på generalforsamlingen, og de modtager alle genvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden er Mogens Dall på valg som formand og modtager genvalg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...