Torsdag aften er der gode tilbud fra Vinspecialisten, Huset Torré, Viller, Change og Schlott

27. januar 2021 Erhverv

Huset Torré er sammen med Viller, Vinspecialisten, Change og Schlott, med i Vores Sønderborg og SønderborgNYTs direkte ’Facebook Live-Shopping’ i morgen, torsdag fra kl. 19, hvor du kan ‘shoppe amok’ og samtidig bakke op om de lokale detailbutikker.

“Under den nuværende nedlukning har jeg været i butikken hver eneste dag og jeg har haft travlt med at pakke varer, som kun har købt via min Facebookside”, siger butiksejer Rikke Torré til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at der i nedlukningstiden er kommet flere følgere på Facebooksiden.

“Selvfølgelig ville jeg allerhelst have, at butikkerne slet ikke var ramt af nedlukning, men gør man en indsats, så er det muligt at få en rimelig omsætning”, siger Rikke Torré, som glæder sig til at vise sine varer frem i SønderborgNYTs Live-Shopping-udsendelse torsdag aften.

Rikke Torré fortæller, at hun på sin egen Facebookside lægger små videoer op, hvor hun viser eksempelvis tøj og fortæller om det.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min erfaringer, at man skal forberede sig grundigt og har man det, så er det ret enkelt at optage en vidoe og lægge den på”.

Du kan også være med når Vores Sønderborg og SønderborgNYT holder Facebook Live-Shopping torsdag klokken 19:00 på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...