Torsdag besluttes det om Brøggeriet udvider åbningstiden

19. august 2020 Erhverv

Fra og med i dag, onsdag, kan barer og cafeer holde åbent til klokken to – dog må der ikke slippes nye gæster indenfor efter klokken 23.

“I løbet af torsdag beslutter vi, om vi vil udvide åbningstiden i Brøggeriet”, siger Henrik Danekilde, som bestyrer stedet. I de øvrige steder, som Henrik Danekilde også er i spidsen for, Heidis Bierbar, og BalladeBar åbnes dørene ikke i denne måned. Lola er et diskotek og diskoteker har ikke fået grønt lys fra regeringen.

“En eventuel åbning af de steder skal vi have snakket igennem, inden der tages en beslutning”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brøggeriet, Heidis Bierbar, BalladeBar og diskoteket Lola ejes af investeringsselskabet Rekom, som er Skandinaviens største nattelivskoncern.

Rekom ejer og driver flere end 120 barer, bodegaer og natklubber fordelt rundt om i hele Danmark, Norge og Finland – med flere på vej.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...