Torsdag blev der holdt rejsegilde på Sergenten

11. november 2021 Erhverv

Dengang Bitten & Mads Clausens Fond købte værkstedsbygningen på kasernen, så var planen, at den skulle bruges som lagerrum for Hotel Alsik.

“Men nu skal rammen bruges til konferencert, koncerter og gastronomiske events”, sagde projektchef Henrik Skourup Hansen fra Bitten & Mads Clausens Fond torsdag eftermiddag ved rejsegildet på Sergenten, som bygningen hedder nu.

Han fortæller videre, at Bitten & Mads Clausens Fond efterhånden har holdt en del rejsegilder.

“Men det bliver aldrig en vane, fordi de byggerier, som fonden står bag, er meget forskellige, der bygges unikt”, sagde Henrik Skourup Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Navnet Sergenten kommer fra Jesper Philipsen, som er en del af Alsiks marketing.

“En aften gik jeg forbi bygningen og så tagspærrene fra gavlen og de lignede sergentstriber. Derfor stod jeg meget fast på, at bygningen simpelthen ikke kan hedde andet”, har Jesper Philipsen tidligere fortalt til SønderborgNYT.

Når en bygning skal have navn, så kommer der som regel mange muligheder i spil.

“Og så er det sådan, at når det rigtige dukker op, så kan man slet ikke forstille sig, at den kan hedde andet”, sagde projektchefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Reddet ud fra brændende lejlighed

7. december 2021 112

Tirsdag – kort før middag – blev der ringet 112 fra Nørager, hvor der var brand i en 1. sals lejlighed. “Vi var hurtigt fremme på stedet og fik reddet de personer, som var  i lejligheden, ud”, siger indsalsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. “Branden fik vi hurtigt slukket og så mangler vi bare at ventilere […]

Læs mere...