Torsdag er der Åbent Hus på skolen i Guderupkole

22. november 2017 Uddannelse

Skolen i Guderup har læringsuge i denne uge og holder torsdag kl. 14-18 åbent hus, hvor alle inviteres ind for at se, hvad der arbejdes med i klasserne og hvordan. Arrangementet er bl.a. erstatning for informationsmødet for kommende elever og deres forældre.

“Vi flyver over alle bjerge”. Sådan lyder det spændende tema for undervisningen på Nørreskov-Skolen i Guderup i denne uge, og håbet er, at rigtig mange vil tage imod invitationen og kigge indenfor.

“Vi har inviteret byrådet, alle borgere i lokalområdet, forældrene og kommende forældre. Og så har vi forlænget skoledagen torsdag til kl. 8-18, således at rigtig mange forhåbentlig har mulighed for at komme. Vi glæder os til at vise skolen frem fra kl. 14, give gæsterne et hverdags-indtryk af livet på skolen og give os tid til at snakke med alle gæsterne om det, de gerne vil spørge om, snakke om og høre om”, siger skoleleder Carina Bielefeldt i en pressemeddelelse.

Som et plaster på såret for den lange torsdag får elever og lærere en kortere dag fredag.

”Der er mulighed for at gå en tur på skolen og se vores faciliteter, tale med andre forældre, ledelsen, lærere og pædagoger, høre om SFO- og ungdomsskole-tilbud og meget mere, og vores elevråd sørger for salg af kaffe, te og kage, så man kan tage en pause undervejs. Vi håber på stort besøg”, siger Carina Bielefeldt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...