Torsdag genåbner meget af MultiKulturhuset efter vandskaden

25. august 2021 Samfund

Et defekt vandrør var natten til fredag årsag til en omfattende vandskade i MultiKulturhuset. Vandskaden er så omfattende, at hele MultiKulturhuset har været lukket siden.

Men nu er der godt nyt, for dele af Multikulturhuset åbner igen torsdag den 26. august 2021. Det drejer sig om:

Børnebiblioteket, Det tyske bibliotek, Cafeen, Kunstskolen, adgang til borger pc’erne, adgang til aviser, mulighed for at hente reserverede materialer og mulighed for at aflevere.

”Vi er rigtig glade for, at vi så hurtigt kan genåbne dele af MultiKulturhuset til glæde for borgerne. Inden for de næste uger genåbner voksenbiblioteket også, men alle våde materialer skal fjernes først, så der ikke er mere fugt i rummet end nødvendigt. Så det er ikke præcist til at sige, hvornår det sker, men alle arbejder på, at det bliver hurtigst muligt”, siger stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med genåbningen vil der indtil videre heller ikke være adgang til udstillingsområdet og salen.

Ugen ud vil der kun være adgang til MultiKulturhuset i den personalebetjente åbningstid.

Fra i går, mandag, blev åbningstiderne på lokalbibliotekerne udvidet med betjening fra klokken 10 til 19 og det gælder til og med onsdag.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...