Hos Restaurant Torve-Hallen ved Alssund er der stor travlhed, og bookingerne strømmer ind fra såvel det faste kundeklientel som turister, større selskaber og forretningsfolk.
“Vi har forrygende travlt. Både januar og februar har været nogle travle måneder” fortæller Indehaver og restauratør Paul Loichtl til SønderborgNYT. Der har således ikke været en markant forskel at mærke for restauranten efter de sidste restriktioner ophørte.
Med sin flotte beliggenhed ved havnefronten, den afslappende atmosfære og et dygtigt personale har Torve-Hallen opnået stor succes på de tre og et halvt år, Paul Loichtl har været indehaver af stedet.
“Det er især personalets fortjeneste, at der er så mange gengangere blandt gæsterne. Meget af den feedback vi oplever, handler om vores imødekommende og veloplagte personale, og det gør vi meget for at leve op til”, siger Paul Loichtl. Han fortæller at personalet bliver grundigt oplært fagligt såvel som professionelt, så de kan yde den bedste service for husets gæster.
Det er folk fra både nær og fjern, der kommer forbi Torve-Hallen i Sønderborg, og det gode rygte har spredt sig til store dele af landet og nabolandet Tyskland, hvor de har oplevet besøgende, der er blevet anbefalet restauranten.
“Det er helhedsoplevelsen, der tiltaler gæsterne, og det er der nogen, der gerne kører langt for. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for”, siger Paul Loichtl, der blandt meget andet glæder sig over, at en gæst fortalte, at en bilforhandler i København anbefalede stedet./ds