Torve-Hallen inviterer til underholdende gastronomisk aften

14. september 2022 Erhverv

Torsdag den 22. september viser Torve-Hallen, hvad køkkenet også kan og de gør de med en underholdende gourmetaften, hvor de spændende retter får følgeskab af udsøgte vine, som præsenteres af Tom Benns fra Knipser i Pfalz i Tyskland.

“Knipser er et af de helt stor navne i vinverdenen og fordi jeg selv går rigtigt meget op i virkelig god mad kombineret med gode vine, så er det en fornøjelse at kunne byde vores gæster på en rigtig oplevelse”, siger den erfarne restauratør, Paul Loichtl til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en karriere på internationale restauranter og 16 år som en populær vært på A Hereford Beefstouw på HoldBi Kro ved Kruså, flyttede Paul Loichtl den 1. oktober 2018 til Sønderborg. Her blev han forpagter og restauratør på den blot to år gamle café og restaurant, Torve-Hallen, som nu er blandt byens mest populære spisesteder.

“Arrangementet, Winermakers Dinner Knipser, hvor der serveres seks retter og præsenteres otte vine, er en god måde at lave en anderledes aften på. Både for personalet og for gæsterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det populære spisested står klar til at byde dig velkommen til deres gourmetaften – og for at komme med skal du reservere plads.

Det gør du ved – senest den 19. september – at sende en mail til info@torve-hallen.dk – i emnefeltet skriver du Winemakers Dinner Knipser.

Menuen og vinene kan du læse mere om på Torve-Hallens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...