Torve-musikere fandt publikum – ikke omvendt

27. juni 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Christoffer Brodersen og hans musikere var lidt mere smarte end det orkester, der gav torsdagens første koncert på Rådhustorvet. Brodersens Orkester ville nemlig gerne spille for flere end bare to, så deres optræden blev en indendørs koncert på Ib Rehné Cairo, hvor alle borde var optaget af gæster, der var gået i ly for sommeren.

– Det er jo klart, folk ikke vil stå udenfor i det her vejr, siger Christoffer Brodersen til Sønderborg Nyt efter han har bedt nogle gæster flytte sig fra deres bord. Fordi der var udsigt til en koncert med Christoffer Brodersen, så var der garanti for god underholdning, hvis bare de opgav bordpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bordet blev fjernet, så trommeslageren kunne presses ind med alt sit grej og snart stod den på underholdning i topklasse på Ib Rehné Cairo.

De gæster, der var i stand til at høre, nød koncerten, mens andre havde svært ved at holde sig vågne efter at have fejret studenterhuen i hele 13 timer.

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571085532942015.1073741915.371861676197736&type=1

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...