Torve-musikere fandt publikum – ikke omvendt

27. juni 2013 Kultur

Christoffer Brodersen og hans musikere var lidt mere smarte end det orkester, der gav torsdagens første koncert på Rådhustorvet. Brodersens Orkester ville nemlig gerne spille for flere end bare to, så deres optræden blev en indendørs koncert på Ib Rehné Cairo, hvor alle borde var optaget af gæster, der var gået i ly for sommeren.

– Det er jo klart, folk ikke vil stå udenfor i det her vejr, siger Christoffer Brodersen til Sønderborg Nyt efter han har bedt nogle gæster flytte sig fra deres bord. Fordi der var udsigt til en koncert med Christoffer Brodersen, så var der garanti for god underholdning, hvis bare de opgav bordpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bordet blev fjernet, så trommeslageren kunne presses ind med alt sit grej og snart stod den på underholdning i topklasse på Ib Rehné Cairo.

De gæster, der var i stand til at høre, nød koncerten, mens andre havde svært ved at holde sig vågne efter at have fejret studenterhuen i hele 13 timer.

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571085532942015.1073741915.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...