Torve-musikere fandt publikum – ikke omvendt

27. juni 2013 Kultur

Christoffer Brodersen og hans musikere var lidt mere smarte end det orkester, der gav torsdagens første koncert på Rådhustorvet. Brodersens Orkester ville nemlig gerne spille for flere end bare to, så deres optræden blev en indendørs koncert på Ib Rehné Cairo, hvor alle borde var optaget af gæster, der var gået i ly for sommeren.

– Det er jo klart, folk ikke vil stå udenfor i det her vejr, siger Christoffer Brodersen til Sønderborg Nyt efter han har bedt nogle gæster flytte sig fra deres bord. Fordi der var udsigt til en koncert med Christoffer Brodersen, så var der garanti for god underholdning, hvis bare de opgav bordpladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bordet blev fjernet, så trommeslageren kunne presses ind med alt sit grej og snart stod den på underholdning i topklasse på Ib Rehné Cairo.

De gæster, der var i stand til at høre, nød koncerten, mens andre havde svært ved at holde sig vågne efter at have fejret studenterhuen i hele 13 timer.

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.571085532942015.1073741915.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...