Tour de Flens kommer forbi Sønderborg Slot på lørdag

17. maj 2022 Samfund

Tour de Flens inviterer til den niende  infotainment-tur rundt om Flensborg Fjord og lørdag den  21. maj 2022 lægger de vejen forbi Sønderborg Slot, hvor erfarne elbilister gerne deler og diskuterer deres erfaringer om blandt andet ladestandere og rækkevidden.

Der er sket en stor udvikling siden den første tur for 10 år siden, og i år forventes der elbiler fra stort set alle større bilproducenterne til turen.

“Vi vil gerne vise, at der – selvom rækkevidde og ladestandernettet efterhånden er blevet væsentligt forbedret –  stadig er behov for at gøre elbilismen mere attraktiv for eksempelvis beboere i etageejendomme og brugere af delebiler”, siger Werner Kiwitt fra artefact, som står bag Tour de Flens.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over de ’rene’ elbiler deltager der også CNG-køretøjer, som er biler baseret på biogas og i løbet af dagen præsenteres forskellige nye ladestandere, solenergi- og biogasanlæg og lørdag formiddag deltages der i ProjectZeros Grønne Førertrøje Tour, som holdes foran Sønderborg Slot.

Som i de forgangne år vil turen omfatte den traditionelle hotdog-test i Sønderhav, inden turen fortsætter over Padborg til Citti-Park Flensborg, hvor eventpartnerne fra Klimapakt Flensburg planlægger et mobilitetsmarked med mange forskellige udstillere.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...