Tour de France-fotos udstilles ved MultiKulturhuset

27. juli 2022 Kultur
Touir-feltet på Strandvej. Foto: Ole Kæhler
Touir-feltet på Strandvej. Foto: Ole Kæhler

Skal du se nogle af de bedste øjeblikke fra Tour de France i Sønderborg Kommune, så kan du søge ned til området ved MultiKulturhuset fra den 29. juli til 9. september 2022. Her vises resultatet af en fotokonkurrence.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Alle har kunnet deltage i fotokonkurrencen ved at sende fotos fra dagen, og i fotoudstillingen kan man se publikums oplevelser fra den 3. juli, hvor Sønderborg var målby.

Op mod 1.000 billeder er sendt ind i konkurrencen og en lille jury med en professionel fotograf har valgt 30 fotos ud, der vises i fotoudstillingen, som indfanger unikke øjeblikke fra Tour-dagen i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Juryen har udpeget tre vindere, men publikum har også mulighed for at kåre en vinder. Det kan ske ved en publikumsafstemning i uge 31 og 32.

Offentliggørelsen af alle vindere sker midt i august.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...