Tour de Syd støttes af Sydbank – både med kontanter og ‘Tour-ryttere’

27. maj 2022 Tour de France
Dorthe Lykke Jørgensen har de watt, der skal til. Foto: Ole Kæhler
Dorthe Lykke Jørgensen har de watt, der skal til. Foto: Ole Kæhler

Når 2600 cyklemotionister søndag kører hele eller en del af Tour de Syd-ruten fra Vejle til Sønderborg, så er der 12 medarbejdere fra Sydbanks afdeling i Sønderborg med på strækningen fra Gråsten til Sønderborg.

“Sydbank vil rigtigt gerne bakke op om den folkefest, som Tour de Syd er og derfor støtter vi arrangementet med 50.000 kroner”, siger privatkundedirektør Dorthe Lykke Jørgensen til SønderborgNYT. Hun fortæller, at hun selv og 11 andre medarbejdere cykler med fra Gråsten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er alletiders vi er en flok kolleger, der skal ud og cykle sammen og jeg er sikker på, vi får en god og sjov oplevelse. Jeg kommer nok til at gi’ nogle af de andre en arm ind imellem, så de lige kan blive trukket lidt”, siger hun og tilføjer, at hun ikke alene træder med de watt, der kommer fra benene, men også får fart fra de watt, som er i cykelbatteriet.

Dorthe Lykke Jørgensen fortæller, at Sydbank altid har støttet Kultur i Syd – og der er også mange andre foreninger, som har fået en håndsrækning af banken.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har Sydbank Fonden, hvor foreninger kan søge penge til deres projekter og arrangementer. For eksempel har fonden støttet Rhönrad-mesterskabet, der lige nu finder sted i Humlehøj-hallerne. I det seneste år har fonden støtter foreninger med omkring 850.000 kroner”.

Du kan læse mere om Tour de Syd her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...