Tourens besøg i Sønderborg skal øge samhandlen med Frankrig

17. juni 2021 Erhverv

I anledningen af, at Sønderborg bliver målby for Tour de France i 2022, sættes der nu yderligere fokus på en øget samhandel med det franske marked., skriver Sønderborg Kommune.

Gennem et erhvervsevent med oplæg fra lokale virksomheder og Frankrig-eksperter kan Sønderborg-områdets virksomheder få inspiration til, hvordan de enten kan komme ind på det franske marked eller øge samhandlen generelt.

”Vi ser det som en gylden mulighed for vores erhvervsliv, at et stort antal turister, erhvervs- og pressefolk rammer Sønderborg i forbindelse med Tour de France. Derfor vil vi gerne forberede de erhvervsdrivende på bedst mulig vis, så potentialet for samhandel med det franske marked kan udnyttes”, siger Gerhard Bertelsen, formand for Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I både import- og eksportsammenhænge er Frankrig et oplagt valg, da det er et stort uudnyttet marked. Frankrig er den næststørste økonomi i Europa, og med Sønderborg-områdets brede pallette af virksomheder vil vi gerne afholde et inspirationsevent med introduktion til Frankrig. Kulturen og sproget kan dog ses som barrierer, så det vil vi gerne dæmme op for med vores erhvervsevent”, siger næstformand Heidi Frederikke Jørgensen.

Eventet finder sted den 30. juni på EUC Syd og arrangeres af Sønderborg Kommunes Erhvervsservice.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man tilmelder sig på sonderborg.dk/frankrig senest 24. juni.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...