Trafik: Søndag kører 2600 cykelmotionister ind fra Gråsten til Sønderborg

25. maj 2022 Tour de France

Omkring 2.600 personer deltager søndag i cykelmotionsløbet Tour de Syd, og det kan give nogle trafikale påvirkninger på dagen, hvor der køres på Tour de France-ruten fra Vejle, Haderslev, Kolding, Aabenraa og Gråsten med ankomst til Mølleparken i Sønderborg søndag eftermiddag, skriver Sønderborg Kommune.

Og det er særligt søndag eftermiddag, at cykelløbet kan give nogle ulemper for beboere og trafikanter langs ruten i Sønderborg Kommune.

Fra Gråsten starter touren på Ringriderpladsen i Gråsten, hvor der vil være samlet start. Foran feltet vil der køre en bil og en motorcykel for at sørge for god afvikling af løbet. Der vil i rundkørslen ved Nybøl være trafik officials, ligesom der ved rundkørslen ved Bøffelkobbel vil være trafikregulering af Politihjemmeværnet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der forventes også et stort pres på vejene i Sønderborgs midtby i forbindelse med motionscykleløbet. Derfor er Kærvej, fra Ringgade og til Lindevang, spærret i tidsrummet fra kl. 12.30 og til kl. 19.00. Der vil være færdselsregulering ved Politihjemmeværnet i krydset ved Ringgade.

I den sydlige side på Kærvej vil der være parkering forbudt fra lørdag den 28. maj til og med søndag aften den 29. maj.

Man kan se mere om Tour de Syds rute på Tour de Syds hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...