Transportministeren og Politiet holdt øje med skoletrafikken

10. august 2020 Samfund

Mandag morgen er børnenes første skoledag – og det betyder, der er masser af børn på vejene – mange af dem på cykel og en stor del som passagerer i forældrenes biler.

“Jeg ser gerne at endnu flere børn cykler til skole. I Sønderborg er der jo cykelstier”, sagde transportminister Benny Engelbrecht blandt andet.

Politikommisær Mads Bruhn Lund fra Syd- og Sønderjyllands Færdselspoliti var også ved Dybbølskolen – og han havde flere kolleger med, så der kunne blive kigget nærmere på trafikanterne. Blandt andet blev bilernes hastighed målt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så holder vi øje med, om bilisterne er opmærksomme og har sele på”, sagde Mads Bruhn Lund.

Skolebørn i to af bilerne havde ikke sele på – og det fik betjentene til at trække bødeblokken frem.

SønderborgNYT sendte live-tv fra Dybbølskolen – og du kan se og høre transportministeren og du kan også høre politikommissæren fra Færdselspolitiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...