Transportministeren og Politiet holdt øje med skoletrafikken

10. august 2020 Samfund

Mandag morgen er børnenes første skoledag – og det betyder, der er masser af børn på vejene – mange af dem på cykel og en stor del som passagerer i forældrenes biler.

“Jeg ser gerne at endnu flere børn cykler til skole. I Sønderborg er der jo cykelstier”, sagde transportminister Benny Engelbrecht blandt andet.

Politikommisær Mads Bruhn Lund fra Syd- og Sønderjyllands Færdselspoliti var også ved Dybbølskolen – og han havde flere kolleger med, så der kunne blive kigget nærmere på trafikanterne. Blandt andet blev bilernes hastighed målt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så holder vi øje med, om bilisterne er opmærksomme og har sele på”, sagde Mads Bruhn Lund.

Skolebørn i to af bilerne havde ikke sele på – og det fik betjentene til at trække bødeblokken frem.

SønderborgNYT sendte live-tv fra Dybbølskolen – og du kan se og høre transportministeren og du kan også høre politikommissæren fra Færdselspolitiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...