Transportministeren: Rejseplanen.dk virker ikke

16. december 2019 Erhverv

Som borger i Sønderborg og jævnlig bruger af rejseplanen.dk bliver man jo begejstret. Rejseplanen.dk reklamerer nemlig med, at rejseplanen.dk nu også viser rejseforslag med indenrigsfly, hvis det giver hurtigste rejsetid. Det sker med teksten: “Rejseplanen viser nu også resultater med delecykler, bybiler, indenrigsfly og samkørsel – som supplement til den kollektive trafik. Du vælger at se de nye mobilitetsformer i det almindelige søgeresultat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver broager.dk

Men om du søger en rejse til København fra Broager, Sønderborg eller Hestehave få kilometer fra Sønderborg lufthavn, så får du IKKE at vide, at du op til en flyafgang kan komme til København og være fremme på halv tid i forhold til tog eller bus.

“Jeg har en pressemeddelelse liggende om de nye muligheder på rejseplanen, men jeg kan ikke sende den ud, for mine IT-folk siger, at rejseplanen ikke virker”, oplyste transportminister Benny Engelbrecht i Broagerhus i weekenden. Han tør ikke give noget bud på, hvornår de tekniske udfordringer er løst.

Om det er teknik eller manglende kommunal buskørsel mellem Sønderborg og lufthavnen, der forklarer problemet, vides ikke for nuværende.

Læs mere HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk