Travl Leif Maibom skal uddele pris og optræde i radio og tv

3. juli 2013 Kultur

På tirsdag uddeles Årets Thorleif til en af dansk revys store profiler.

Uddelingen sker lige umiddelbart efter revyens finale, hvor Johnna og Leif Maibom vil overrække den lille skulptur – Thorleifs sanddaler i kobber –  samt en check på kr. 8.000,00.

– Prismodtageren har lovet at give et revynummer som en lille tak, så der er lidt ekstra underholdning til publikum denne dag, siger Leif Maibom.revy2

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er stadig få billetter tilbage.

Dagen efter vil Leif Maibom og prismodtageren være med på DR P4 fra 10-12. Radioen sender direkte fra Rådhustorvet i Sønderborg.

Revyen i TV Charlie igen

Igen i år er Sønderborg Sommer Revy en af de 5 revyer, som TV Charlie har indgået kontrakt med.

Leif Maibom giver nok ikke prisen til Trine Gadeberg eller en anden fra Sønderborg-holdet.

– Det betyder, at revyen bliver optaget fredag den 12. juli, så hvis man vil se sig selv på skærmen som publikum, så er der stadig få billetter, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke hele revyen, der skal udsendes. Hver akt skal skæres ned til 40 min udsendelse, der bliver sendt på TV Charlie i løbet af efteråret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...