Travl nat på skadestuerne

1. januar 2019 112

Læger og sygeplejersker har løbet stærkt nytårsnat, men ifølge vagtpersonalet på skadestuerne i Syd- og Sønderjylland er der ikke sket noget usædvanligt.

Der har været 25 fyrværkeriskader i Syd- og Sønderjylland, men ingen af dem var alvorlige.

Personalet har i nattens løb haft utroligt travlt med at behandle skader på fulde mennesker, enten efter fald eller slagsmål.

“Fulde mennesker har fyldt meget på skadestuen i nat. Masser af fulde mennesker, der er kommet til skade og enkelte har fået scannet hovedet efter fald”, siger sygeplejerske Dorte Johanning fra Sygehus Sønderjylland til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fyrværkeriskader har der til gengæld ikke været mange af på skadestuen i Aabenraa. Blot fire på to døgn og ingen af dem var alvorlige.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...