Tre foreninger får tilsammen 79.104,18 OK-kroner ind på kontoen

9. marts 2023 Augustenborg
OK giver foreninger en del af indtægten fra benzinsalget.
OK giver foreninger en del af indtægten fra benzinsalget.

Gennem deres sponsoraftaler med OK modtager HUIs Venner, BNS og Lysabild Skytte- og Gymnastikforening store beløb til foreningskasserne. Tilsammen får de

Sponsorchecken til Fodboldklubben BNS lyder på hele 24.766,51 kroner.

”Med sponsorstøtten fra OK bliver det muligt at sende flere trænere på kursus. Vi er blevet en DBU Udviklingsklub, og det betyder blandt andet, at vi skal have tilknyttet en børneudviklingstræner. Man kan sige, at det er en træner, som de andre trænere kan sparre med. Det handler kort sagt om at hæve kvaliteten af træningen af børneholdene, ” siger fodboldformand Boe Lundby Madsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vennerne støtter HUI

HUIs Venner er en støtteforening for Hørup Ungdoms- og Idrætsforening, og hjælper klubben, hvor der er behov for det. Vennerne modtager 36.654,30 sponsorkroner.

”Vi støtter alle afdelinger i HUI med tilskud til stævner, nye materialer, tøj, kurser og sociale arrangementer. Afdelingerne sender en ansøgning og takket være sponsorpengene fra OK, siger vi næsten aldrig nej til en ansøgning. OK’s sponsorstøtte er HUI’s Venners største indtægtskilde, så den betyder meget,” siger formand Søren Hell.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også sponsorpenge på vej til Lysabild Skytte- og Gymnastikforening, der kan se frem til 17.683,37 kroner.

Man kan støtte de tre foreninger ved at tanke hos SuperBrugsen Høruphav, Dagli’Brugsen i Vester Sottrup og Dagli’Brugsen i Skovby. Det er OK og forhandlerne, der udbetaler pengene til foreningerne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk