Tre klasser fra Nordals-Skolen er sendt hjem

5. november 2020 COVID-19

Nordals-Skolen er ramt af Corona-smitte og det betyder, at skolen – for at hindre yderligere smittespredning – har sendt tre klasser hjem.

I dag, torsdag, har skolen sendt 6 klasse hjem, fordi en elev har fået positivt svar på en test. Der er fire elever, som er nære kontakter til den smittede. Den smittede elev i 6 klasse har ikke været i skole i denne uge, skriver Sønderborg Kommune.

Onsdag sendte Nordals-Skolen to 8 klasser hjem, fordi der var en elev i hver klasse, der er testet positive. De to elever har ikke været i skole siden torsdag og fredag i sidste uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

På skolen er der i alt identificeret tre nære kontakter til de smittede elever.

Tre lærere, der har været i tæt kontakt med eleverne, er også sendt hjem til test.

“Smittetilfældene betyder, efter samråd med Sundhedsberedskabets hotline, at både eleverne i 8. klasse og i 6. klasse skal blive hjemme i dag og i morgen, men må komme i skole på mandag, hvis de ikke har symptomer”, siger Nordals-Skolens skoleleder, Tine Christensen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...