Tre klasser fra Nordals-Skolen er sendt hjem

5. november 2020 Nordborg

Nordals-Skolen er ramt af Corona-smitte og det betyder, at skolen – for at hindre yderligere smittespredning – har sendt tre klasser hjem.

I dag, torsdag, har skolen sendt 6 klasse hjem, fordi en elev har fået positivt svar på en test. Der er fire elever, som er nære kontakter til den smittede. Den smittede elev i 6 klasse har ikke været i skole i denne uge, skriver Sønderborg Kommune.

Onsdag sendte Nordals-Skolen to 8 klasser hjem, fordi der var en elev i hver klasse, der er testet positive. De to elever har ikke været i skole siden torsdag og fredag i sidste uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

På skolen er der i alt identificeret tre nære kontakter til de smittede elever.

Tre lærere, der har været i tæt kontakt med eleverne, er også sendt hjem til test.

“Smittetilfældene betyder, efter samråd med Sundhedsberedskabets hotline, at både eleverne i 8. klasse og i 6. klasse skal blive hjemme i dag og i morgen, men må komme i skole på mandag, hvis de ikke har symptomer”, siger Nordals-Skolens skoleleder, Tine Christensen.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...