Tre klinikassistenter får Dronningens Fortjenstmedalje for 40 år i jobbet

24. august 2018 Erhverv

Tre klinikassistenter har været ansat i den kommunale tandpleje i Sønderborg i 40 år.

De hyldes og fejres ved en reception i dag, fredag, kl. 13 på Vandrehjemmet på Kærvej i Sønderborg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

De tre klinikassistenter er Mona Hald, Merete Thornhal og Jytte Kristensen.

Ved receptionen får jubilarerne overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af Susanne Gyldenhof, leder af Tandplejen.

Den 1. marts var der reception for klinikassistent Berit Lyck Duus. Hun har også været ansat i Tandplejen i 40 år og fik overrakt Dronningens Fortjenstmedalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 10. september besøger de fire jubilarer Dronningen og takker for medaljen.

Dronningens Fortjenstmedalje kan gives til personale i regionerne og kommunerne, herunder også for fælleskommunale selskaber og aktieselskaber, der er ejet af kommunen. En indstilling forudsætter mindst 40 års uafbrudt ansættelse inden for samme ansættelsesområde og lønmyndighed.

Ansatte med en akademisk uddannelse, chefer, andet ledende personale samt medarbejdere, der er aflønnet udover statens løntrin 46, kan ikke indstilles til Dronningens Fortjenstmedalje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...