Tre klinikassistenter får Dronningens Fortjenstmedalje for 40 år i jobbet

24. august 2018 Erhverv

Tre klinikassistenter har været ansat i den kommunale tandpleje i Sønderborg i 40 år.

De hyldes og fejres ved en reception i dag, fredag, kl. 13 på Vandrehjemmet på Kærvej i Sønderborg, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

De tre klinikassistenter er Mona Hald, Merete Thornhal og Jytte Kristensen.

Ved receptionen får jubilarerne overrakt Dronningens Fortjenstmedalje af Susanne Gyldenhof, leder af Tandplejen.

Den 1. marts var der reception for klinikassistent Berit Lyck Duus. Hun har også været ansat i Tandplejen i 40 år og fik overrakt Dronningens Fortjenstmedalje.

Den 10. september besøger de fire jubilarer Dronningen og takker for medaljen.

Dronningens Fortjenstmedalje kan gives til personale i regionerne og kommunerne, herunder også for fælleskommunale selskaber og aktieselskaber, der er ejet af kommunen. En indstilling forudsætter mindst 40 års uafbrudt ansættelse inden for samme ansættelsesområde og lønmyndighed.

Ansatte med en akademisk uddannelse, chefer, andet ledende personale samt medarbejdere, der er aflønnet udover statens løntrin 46, kan ikke indstilles til Dronningens Fortjenstmedalje.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...