Tre projekter får støtte fra kommunen

24. november 2021 Augustenborg

Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer har behandlet tre ansøgninger og bevilget penge fra Puljen for Borgerinitiativer til alle tre.

Skovby Landsbylaug, Mommark Landsbylaug og Lysabild Landsbyråd: ”Udfordringer og muligheder når pigefodbolden blomster på Als” har fået 45.480 kroner til en samkørselsordning og evaluering af denne.

E´Svenstruplaug: Har fået 46.600 kroner til ”Supercykel P-plads ved Nordborgvej/Nørreskovvej” – og Hundslev-Almsted-Notmark Landsbylaug har fået 99.646,80 kroner til aktivitetsparken: ”Midt O´Als”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet har sat en million kroner årligt af til Puljen til Borgerinitiativer. Formålet med puljen er, at Udvalget for Landdistrikter, Natur og Fødevarer kan støtte op om en tidlig indsats over for konkrete problemstillinger og projektforslag, der fremmer udviklingsinitiativer i landdistrikterne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...