Tre vilde dage med fødselsdag i Kontor Syd

20. oktober 2019 Erhverv

Der varer ikke længe inden Kontor Syd fejrer 20 års fødselsdag i butikken på Elholm i Sønderborg – og den kommer til at strække sig ud over hele tre dage.

Torsdag den 31. oktober er der demodag og her kan du høre rigtigt meget om alarmer til din bolig eller din butik – og tager du en plantegning med, så bliver de informationer, som du får, meget konkrete.

“Der kommer også en ekspert, der ved alt om lys, som kan styres via mobiltelefonen og der bliver også sat fokus på Brother-printere”, siger butikschef Lars Holm fra Kontor Syd.

“Hos Kontor Syd har vi altid sat en ære i god og kompetent vejledning – og vi synes, det giver rigtig god mening, vi hædrer fagligheden, når vi fejrer vores 20 år”, siger butikschefen.

Fredag den 1. november er der Youtubere fra Blans på besøg.

“Det er Trier Gaming fra Blans, som er her og dem kender alle de unge”, siger Lars Holm til SønderborgNYT.

Tvillingerne Mikkel og Emil Trier elsker at lave Minecraft videoer og VLOG’s. De har sammen youtube-kanalerne TrierGaming og Trierne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover ejer de Minecraft-serveren MeCraft, som de byggede til at bruge til deres videoer og for at kunne spille med deres følgere. Det er oftest her, de spiller når de f.eks. optager video’er eller livestreamer.

Lørdag den 2. november er det glimrende at tage de mindre børn med en tur i Kontor Syd.

“Der har vi besøg af Marshall og Chase fra Paw Patrol”, siger Lars Holm og tilføjer, Kontor Syd naturligvis byder børnene på både popcorn og slushice.

Kontor Syd har fem medarbejdere i butikken, hvoraf de tre også var med, dengang det hele begyndte.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der sidder desuden rigtigt mange eksperter inde bagved, så alt i alt er vi omkring 70 mand her på adressen”, siger Lars Holm.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...