Tre voldssager i weekenden

30. november 2015 112

Politiet kunne i weekenden skrive flere voldssager ind i døgnrapporten.Betjent med ryggen til, Politi synligt

Blandt andet en sag fra Perlegade, hvor en 21-årig kvinde fra Aarhus lå og sov. Kvinden blev overfaldet lørdag morgen kl. 7:38  med slag i hovedet og på kroppen. Hun blev også revet i håret og skubbet rundt. Politiet har mistænkt en 25-årig mand i sagen og ham skal de nu have sig en snak med.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Lindevej i Vester Sottrup var en 23-årig kvinde på besøg hos en veninde mellem kl. 02 og 03 natten til lørdag. Venindens mand blev ubehagelig overfor kvinden og kaldte hende blandt andet for ”en luder”. På et tidspunkt blev han så ophidset, at han gav den 23-årige en lussing, så hun væltede om på gulvet. Bagefter satte han sig oven på hende og tog kvælertag. Han truede også den 23-årige kvinde med en køkkenkniv. Voldsmanden er en 34-årig mand og han kan vente besøg af politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag morgen blev en taxa prajet til at køre en mand til Hørtoftvej i Dybbøl. Ved ankomsten ville manden ikke betale for turen og forlod bilen. Chaufføren fulgte efter manden og pludselig vendte manden sig om og gav chaufføren et slag i ansigtet.

Det fik ikke chaufføren til at stikke af.

Han ringede i stedet til politiet og fortsatte med at følge efter manden.

Da politiet kom frem kunne de anholde en 40-årig mand fra Dybbøl og sigte ham for vold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk