Trine Gadeberg skød med skarpt på Kær

27. juni 2013 Kultur
trine Gadeberg var bedst på aftrækkeren. Foto: Tage Christensen

Af Borgerforeningens Skyttelaugs formand, Tage Christensen

Trine Gadeberg er altid smilende og i godt humør, men søndag eftermiddag ved Sønderborg Sommerrevy’s traditionelle ”Midtvejsfest” var hun næsten ved at slå flikflak af glæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

For øjnene af skuespillerkollegerne og holdet bag Sønderborg Sommerrevy blev hun – måske lidt uventet i hvert fald for revydirektør Leif Maibom – blandt de fire, som opnåede 29 point ud af 30 mulige ved en skydekonkurrence i Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø.

Revyholdet gæster de muntre skyttebrødre. Foto: Tage Christensen

 

Og under kolossal jubel fra hendes egen side og fra de andre næsten 40 deltagere blev Trine Gadeberg skyttekonge og naturligvis hyldet med medalje og præmie foran kronprins Morten Jensen, medhjælper ved revyen, og prins Lars Wagner, trommeslager i revyorkesteret.

På forhånd var revydirektør Leif Maibom udråbt som favorit til kongeværdigheden efter en uventet og meget stor præstation for ti år siden ved Borgerforeningens skyttefest. Han var æresgæst og blev kongeskydningens bedste skytte. Sådan gik det ikke denne gang. Han kom et stykke nede på resultatlisten.

  Jeg har noget med det ene øje, sagde han med et skævt smil, mens kollegerne jublede over Trine Gadeberg, der fik en eftermiddag, som hun ikke havde drømt om.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk