Trine Lindén: Hvad vil Liberal Alliance gøre for kommunen?

Arkivfoto
Arkivfoto
28. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådskandidat Trine Lindén undrer sig voldsomt over Liberal Alliance, der i et læserbrev påstår, at en stemme på Konservativt Folkeparti er en stemme på Socialdemokraterne. Det er den slags skriveri, som i Trine Lindéns optik kan beskrives med ét ord: Skræmmekampagne.

– Åbenbart fatter de ikke, at vi ikke er i teknisk valgforbund med andre, så en stemme på os er en stemme på konservativ politik – mens en stemme på Liberal Alliance sagtens kan være en stemme på Dansk Folkeparti eller Venstre, siger Trine Lindén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Seriøst og borgerligt

– Jeg håber, at vælgerne ser Konservativt Folkeparti som et seriøst alternativ til trekløveret på den borgerlige fløj, siger hun. De konservative kandidater har valgt ikke at være i valgforbund med andre, fordi det stiller dem mere frit, hvis de skal deltage i forhandlinger, når der skal laves konstitueringsaftaler.

Målet er at brede mest mulig konservativ politik ud i Sønderborg.

– Jeg er spændt på at se, om Liberal Alliance på et tidspunkt fortæller, hvad de har tænkt sig at gøre for sønderborgenserne, siger Trine Lindén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her kan du se, hvad Trine Lindén og det konservative hold står for: https://www.facebook.com/Konservativeisonderborg?fref=ts

26. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

Hørup Genbrug hjalp SIND med penge til et foredrag

26. maj 2024 Frivillige

Hørup Genbrug overrakte lørdag en donation på 6.250 kroner til Lone Petersen Lock fra SIND. ”Vi skal bruge pengene til et foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen og nu er det nødvendige besløb i hus”, siger Lone Petersen Lock til SønderborgNYT. ”Jeg søgte også – og fik – et tilskud fra Sønderborg Kommune og jeg regner […]

Læs mere...