Trine Lindén: Hvad vil Liberal Alliance gøre for kommunen?

28. oktober 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Trine Lindén undrer sig voldsomt over Liberal Alliance, der i et læserbrev påstår, at en stemme på Konservativt Folkeparti er en stemme på Socialdemokraterne. Det er den slags skriveri, som i Trine Lindéns optik kan beskrives med ét ord: Skræmmekampagne.

– Åbenbart fatter de ikke, at vi ikke er i teknisk valgforbund med andre, så en stemme på os er en stemme på konservativ politik – mens en stemme på Liberal Alliance sagtens kan være en stemme på Dansk Folkeparti eller Venstre, siger Trine Lindén.

Trine Lindén.

Trine Lindén.

Seriøst og borgerligt

– Jeg håber, at vælgerne ser Konservativt Folkeparti som et seriøst alternativ til trekløveret på den borgerlige fløj, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

De konservative kandidater har valgt ikke at være i valgforbund med andre, fordi det stiller dem mere frit, hvis de skal deltage i forhandlinger, når der skal laves konstitueringsaftaler.

Målet er at brede mest mulig konservativ politik ud i Sønderborg.

– Jeg er spændt på at se, om Liberal Alliance på et tidspunkt fortæller, hvad de har tænkt sig at gøre for sønderborgenserne, siger Trine Lindén.

Her kan du se, hvad Trine Lindén og det konservative hold står for: https://www.facebook.com/Konservativeisonderborg?fref=ts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...